Guanyador I Concurs de fotografia digital “Bits en Femení”

Guanyador I Concurs de fotografia digital “Bits en Femení”

DSC01393

La Universitat Politècnica de València ( UPV ) ha lliurat el premi del concurs de fotografia digital organitzat el passat mes de març .

El tema del concurs era : La informàtica necessita dones per inventar el futur i es dirigia a Estudiants d’ESO, Batxiller, Cicles Formatius i estudiants de l’ETSINF .

El concurs comptava amb quatre categories tal com recullen les bases. El jurat va decidir deixar desertes les categories I , II i III i atorgar un únic premi a la categoria IV.

  • La fotografia que encapçala la informació correspon amb el lliurament del premi a José Matías Cano Aguilar guanyador en la categoria IV amb la foto titulada : ” Navega con tu inspiración sin rozar el suelo, flotando sobre tus dedos ” , per part del director de l’ETSINF Eduardo Vendrell.

L’objectiu del I Concurs de Fotografia Digital : Bits en Femení era fer visible la imatge de la dona en la informàtica , conscienciar els / les joves i la comunitat universitària respecte al baix índex d’alumnes enginyeres en aquesta disciplina i difondre l’enginyeria informàtica des una perspectiva en femení . Esperem que els estàndards de qualitat del material presentat augmentin en futures edicions .

Esperem la teva futura presentació en la propera edició!

Share