VALENCIA VA DE RETRO

VALENCIA VA DE RETRO

S’apropa octubre i torna “València Va-De-Retro”, el festival d’informàtica i videojocs vintage de la ciutat de València, que celebra aquest any la seua segona edició. Aquest any, la fira ve carregada de noves i interessants activitats que ens traslladaran als anys 70 i 80, pel que fa als ordinadors i els videojocs, amb una interessant exposició dedicada a commemorar el 30 aniversari de l’ordinador Commodore Amiga. També s’hi disposarà d’una àmplia zona de jocs, on tots els visitants podran jugar una partida en aquella màquina arcade, que s’alimentava amb cinc duros al saló recreatiu del barri, recordar l’encant de les màquines de pinball o gaudir, una altra vegada, d’aquell ordinador o consola de la infantesa.

Però això no és tot. A “València Va-De-Retro 2015” també tindrem: podcasts en directe; concursos de videojocs clàssics; xerrades especialitzades; tallers pràctics i un llarg etcètera. I, per si fóra poc, tots els assistents seran testimonis d’una exposició sobre el software i el hardware que se segueixen desenvolupant avui dia, més de trenta anys després, per a aquells entranyables companys d’infància.

GEIDI final

L’esdeveniment està organitzat pel Museu d’Informàtica de l’ETSINF juntament amb l’staff de Va-De-Retro, un grup de col·leccionistes privats. Està patrocinat per l’Àrea d’Activitats Culturals de la UPV. “València Va-De-Retro” se celebra el 3 d’octubre al recinte del Museu d’Informàtica (Edifici 1E), i el seu horari d’accés, que aquest any també és gratuït, és des de les 10.00 h fins a les 20.00 h.

T’esperem a “València Va-De-Retro 2015”. No t’ho pots perdre!

Pàgina web de l’esdeveniment: http://valencia.va-de-retro.com
Vídeo de l’esdeveniment: http://www.youtube.com/watch?v=6Y_QDRqUkhg

Us esperem!

Share

Comments

  1. Alejandro Valero Sebastián Says: September 21, 2015 at 3:09 pm

    Seguro que este año aun va a ser mejor que la edición de 2014.
    ¡Nos vemos el día 3!

Comments are closed.